Om meg

Jeg heter Lise Mari, og er ganske åpenlyst eieren av denne bloggen. Jeg er ei 19 år gammel jente fra det glade sørlandet. Jeg har ganske nylig bosatt meg i storbyen Kristiansand, og kommer til å bo her dette skoleåret. Etter mye om og men, og bytting av linjer skal jeg nå gå påbygg til generell studiekompetanse sammen med årsmodellen under meg. Jeg ser frem til det nye skoleåret med et smil, og gleder meg faktisk.
Jeg jobber fortiden i Dyreparken, men ettersom sommeren snart er over, er jeg på søken etter en ny og spennende jobb i nærområdet.
Som blogger, blogger jeg for det meste om det som skjer i livet, det jeg tenker på, og det som ellers måtte falle meg inn. Du skal ikke se bort ifra at det kan dukke opp flere spennende innlegg som ikke er helt forventet.
Jeg bor som sagt fortiden i Kristiansand, men er egentlig fra en liten småby vest på sørlandet. Jeg kommer fra en helt unik familie, bestående av en mamma, en pappa, en storesøster, og en lillebror. Jeg er storesøsteren, og jeg trives i den rollen. Mammaen og pappaen min er verdens beste, og lillebroren min er den beste broren man kan ønske seg. Jeg er vandt til «landet», så jeg merker at det er vanskelig å vende seg til «storbylivet», men det kommer seg nok med tiden.
Jeg er glad i meste, tar alt med en utfordring. Jeg vil beskrive meg selv som en utrolig åpen person, og legger ikke sjul på ting. Jeg trives i mitt eget selvskap, men trives best i andres.
Smil til meg, og jeg vil smile tilbake til deg.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: