So little time, so much to do!

23 sep

Plutselig gikk det opp et lys for meg. Jeg skal ikke hjem til Farsund igjen før om 16 dager. Det i seg selv er ikke så ille, jeg mener, jeg har jo vært lengre borte fra hjemme tidligere. Men det som bekymrer meg, er at pingvinene mine står hjemme. Jeg glemte de nye boksene sist jeg var hjemme, og nå har jeg vært tom her borte i snart to uker. Jeg kjenner at jeg begynner å få abstinenser, og det at det er såpass lenge til jeg skal hjem igjen gir meg harde abstinenser. Kanskje jeg skal ta turen hjem på søndag for å hente dem? Eller ikke. Jeg har en naturfagsprøve som jeg burde lese til. Jeg fatter ikke en fugl av det vi har om nå fortiden. Det føles så utrolig forvirrende å ikke skjønne noen ting. Dette med arv og miljø er absolutt ikke min sterke side.

Generelt sett så kjenner jeg at jeg begynner å slite litt. Jeg har så utrolig mye å gjøre, og så utrolig liten tid til å gjøre alt. Denne uken har jeg vært på kurs hver dag. Og jeg skal på kurs igjen i kveld, så frem til kurset begynner må jeg jobbe iherdig med historieprosjektet som må gjøres ferdig. I morgen skal jeg på middag med avdeling + valgkro med russen, på lørdag skal jeg på jobb i parken, på søndag må jeg lese til naturfagsprøven (som ikke er før på onsdagen!?), på mandag, tirsdag og er det kurs, på torsdag må jeg lese på prøve, fredagen må fellesrommene på hybelen vaskes, og først på lørdagen kan jeg få pustet litt lettet ut igjen. Så når disse fulle dagene endelig er over, skal jeg ta den lange tog turen til Stavanger for å tilbringe noen dager der borte. Først helga etter det, er det tid for en liten hjemkomst til Farsund igjen. Jeg kjenner nå at jeg er temmelig klar for at den høstferien skal komme slik at jeg kan dra til Stavanger.


Denne lamaen passer virkelig ikke inn her, men jeg putter den inn likevel!

En annen krise akkurat nå, er at jeg har sett ferdig de to sesongene jeg lånte av Brothers And Sisters. Jeg tror jeg må laste ned et nedlastingsprogram på pc’n slik at jeg kan få tak i dem. Ikke at jeg har tid til å se dem uansett. Også må jeg få vasket litt! Skittentøykurven er full, og rommet mitt burde vaskes. Også hadde jeg planer om å handle sko siden jeg ikke går i solarium, også har jeg lovet å ha en lesedag med Ida, også har jeg en haug av filmer jeg ikke har sett enda, og Hilde! Jeg burde ha besøkt både Hilde OG Eirin snart. Jeg har virkelig ikke tid til alt dette.

Dette var nok uansett ikke veldig spennende for dere å lese, og når jeg tenker over det, så tror jeg heller at det er mer en brainstorming til meg selv om hva som faktisk må gjøres. Det skal ikke være lett.
Men for dere som enda henger med her nede, så kan jeg fortelle om min sykt kjedelige skoledag, som faktisk varte lengre enn hele evigheten! Vi hadde skolestil fra klokka halv ni til halv to i dag. Jeg skrev kåseri, og den skulle være på 800 ord. Saken er at vi ikke kunne gå før klokka ett. Jeg var ferdig klokka elleve. Etter at jeg hadde omskrevet teksten omtrent tre ganger, lest gjennom den minst fire ganger for å rettskrive, hatt to pauser, kjøpt kinderegg og lest alle tegneseriene i norskboka var klokka likevel ikke mer enn elleve. Hallo!? Jeg trodde jeg skulle dø de to timene jeg måtte sitte og vente ved pulten for å få lov til å gå. Da jeg kom hjem døde jeg faktisk. Jeg døde hele 45 minutter mens jeg så siste episode av B&S.

Btw; Du er kul!
og dette innlegget inneholder nøyaktig 655 ord.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: