Ei helg på Vassøy

23 aug

Vel, denne helga har jeg tilbragt på Vassøy i Stavanger sammen med Adina. Det har vært en innholdsrik helg fyllt med kultur, ferjeturer, fyll, shopping, venner, kos og uforutsigbart vær. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en så fantastisk helg!


BarnemuseumPrinsessestua

Prinsessekjoler til låns, for både store og små prinsesser.

I forkant av den kulturelle biten, var det også litt shopping inne i bildet. Jeg kjøpte meg blandt annet tre nye gensere, litt ørepynt, en pompel og pilt t-sjorte og en bok. Ja, en BOK!
Senere traff vi Kim Stian for litt mat,

Og før vi visste ordet av det, dukket også Ole Ivar opp.


Ferjeturen hjem var fin. Spesiellt ettersom vi møtte på ei litt småfull, men vakker kaninprinsesse.


Da vi endelig kom i land igjen på vassøy var det klart for litt vors. Vi spillte tangera, og folk var rimelig dårlige på reglene. Kim juksa så det svei på alkoholen, og vi ble såpass gode i formen at alt var hysterisk morsomt, HELE KVELDEN.
Man skulle kanskje ikke tru det, men da vi endelig tok motet å gikk ned til ferjekaia for å komme oss til byen, ble vi møtt av 15-20 andre ungdommer som hadde forvillet seg på vors ute på øya. Vi ble en god gjeng der nede, og vi ble godt kjent med både «Heiija» og «OB», som vi hadde det knall med både på båten, og på Crazy. Som du kanskje forstår, fikk vi ikke helt med oss de ordentlige navnene deres.
Bylivet i Stavanger kan jeg med hånda på hjertet si at er noe helt annet enn i småbyen Farsund. Gatene var like fulle klokken 3 om natten som klokken 3 om dagen, og det var folk OVER ALT. Vi ble vitner til offentlig urinering av nederlanske turister, menn som ble lagt i hjern, og andre som måtte hentes av ambulansen. Alt i alt, var det en flott kveld, og Sub er verdens beste nattmat. Det må også bli sagt at Stavangergutter er meget gode på dårlige sjekketriks. «Han er full, jeg er beautiful». De var såpass dårlige at ikke engang Adina forsto greia.

Søndags morgen var formen overaskende fin, til tross for gellébeina som holdt på å overhånd kvelden før. Vi fikk i oss en god makaronifrokost, og dro etterhvert ned til ferja for å plukke backpackeren Birgit som hadde haiket fra Setesdal til Stavanger på morgenkvisten.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: