Deilige dager.

22 mai

Det er lørdags kveld, og jeg ligger langflat hos kjæresten min. Jeg har vært her siden Torsdag, og det har vært utrolig deilig. Sola har strålt de siste dagen, og jeg har virkelig nytt det. I dag har huset vært fult av unger, og vi var alle sammen ute å lekte hagen i mange timer. Man blir virkelig utslitt av slikt. Jeg merker at jeg ikke omgåes små barn så mye lenge, og jeg syntes at det er kjempekos når jeg er rundt dem. I går la jeg lillebroren til Jan. Var med å pusset tennene hans, og leste bok for ham da han skulle sove. Det er virkelig lenge siden gitt.
I morgen og på mandag skal jeg i stallen å nyte sola litt. Jeg og Terese tengte oss en tur i vannet på hananger med hestene i morgen, og jeg kjenner at jeg gleder meg allerede.
Og på Tirsdag tenkte jeg å stikke opp en tur der jeg hadde praksis å hilse på folkene. Jeg kjenner jo at jeg savner dem litt.
Det er deilig å nyte været å bare kunne slappe av nå før eksamensstresset begynner. Siden jeg ikke kom opp til skriftlig eksamen, begynner ikke stresset før om to uker. Jeg har altså enda en stund på meg. Skal opp til muntlig i programfagene den 7 juni, og muntlig allmenfag er ikke før 17. Bare en dag før ferien begynner.
I mellomtiden skal jeg nyte sola, og tenke glade tanker.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: