Damesvømming – den største smittekilden?

4 nov

0_609078I dag har jeg og Emma vært på damesvømming, der vi har diskutert litt av hvert om livet.
Vi har blant annet diskutert tissing i bassenget, svømmebleie og svineinfluensa. Først og fremst har vi under dagens trening oppdaget flere varme punkter i bassenget som vi kom frem til at er punkter der folk nettop har tisset på seg. Både jeg og Emma er enige om at dette er helt uakseptabelt. Det er rett og slett diskriminerende mot resten av svømmerne. Derfor foreslår vi at det burde være påbudt med svømmebleie for mennesker og 60, og andre med urinproblemer. Det er virkelig ikke akseptabelt å ikke ha kontroll på blæra si i slike omstendigheter.
Både Emma og jeg er også redd for at all denne urinen vil føre den en raskere spredning av svineinfluensa. Mennesker både tisser og gurgler i basenget. Derfor er det viktig å være fullt beskyttet under slik svømming.

Bruk neseklype og snorkel!

Da vet man at man er på den tryggeste siden.

Vi har også flere ganger vært utfor en liten dame med sopp hode. En gang (i fjor) røyk badedrakten hennes, og det har i dag også skapt en liten diskusjon om svømming i bar overkropp. Vi er faktisk på damesvømming, og vi dusjer alle i samme garderobe. Vi syntes at det burde være helt greit å svømme uten overdel for dem som måtte ønske det. Derfor har både jeg og Emma store planer om å tatovere på oss pene mikkimus overdeler for å se om de mannlige badevaktene vil legge merke til vårt usedvanlige badetøy. Det ble først foreslått blonder og prikker, men vi kom til slutt enige i felleskap om at mikkimus er den beste løsningen. Underdelen bør fremdeles være på med tanke på faren for tett sluk grunnet enormt mye kjønnshår.
Tilbake til den lille damen med sopphode. Hun har naturligvis ikke det klassiske sopphodet til den lille soppen i Mario, men hun bruker et digert forkle som badehette, noe som gjør at hun minner om en sopp. I dag snakket hun til og med til oss om håret sitt. Hun var meget imponert over hårfargen min, og fortalte oss om alle hårfargene hun hadde hatt i ungdommen sin. Jeg syntes at hun virket veldig koselig.

Hva mener du om de gjeldende temaene i dette innlegget?

 

 

Reklamer

Én kommentar to “Damesvømming – den største smittekilden?”

  1. ek 18.11.09 kl. 00:05 #

    Jeg tror dere kanskje ville fått problemer om dere tatoverte bikinier på dere om dere skulle få ønsker om å besøke en nudiststrand, men som min mor en gang så, man kan ikke få i både pose og sekk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: